Jouluisia uutisia..

Jouluisia uutisia..

December 22, 2016

Koillis-Teräs konepaja positiivinen asiakaspalaute

Hei!

Toimitimme kuluneen vuoden aikana mm. yli 100 kpl sinkitettyjä maajalustoja ratahankkeisiin. Valmistuksen ja jalustojen asennuksen nopeuttamiseksi teimme parannuksia tuotesuunnitteluun. Toimintaprosessin parannuksen jälkeen pyysimme toiminnastamme asiakaspalautetta, ja saimme iloksemme positiivista palautetta sekä tuotteiden asentajilta että tilaajapuolelta :).

Tavoitteenamme on olla jatkossakin joustava ja tehokkaasti alihankintaa hyödyntävä teollisuuspartneri. Käsittelemme jokaisen tilauksen omana erillisenä projektinaan. Kuvat ja piirustukset tulevasta tuotteesta sekä alustavaa valmistustapasuunnittelua tehdään jo tarjouslaskentavaiheessa. Asiakkaamme pääsevät katselmoimaan 3D -mallin ennen valmistusta. Tilauksen saapuessa suunnitellaan tarkemmin talon sisäiset valmistusvaiheet sekä logistiset toimenpiteet alihankintaa varten. Kun tuotteiden valmistusta yhdistetään muihin konepajalla suoritettaviin töihin, työjärjestyksessä huomioidaan sekä aikaprioriteetit että työntekijöiden tehokas ajankäyttö.

Vaikka olemme nuori ja pieni yritys, hoidamme liiketoimintamme ammattimaisesti. Positiivinen asiakaspalaute vahvistaa, että toimintamallimme on näyttänyt vahvuutensa.

Hyvää joulun odotusta!

Toivottaa: Jani