Palvelut

Koillis-Teräs Oy konepaja hitsaus palvelut

Mekaniikkasuunnittelu

Tarjoamme mekaniikka-, kone- ja laitesuunnittelupalveluita. Suunnittelemme uusia tuotteita/laitteita, joilla esimerkiksi tehostetaan tuotantoprosessia ja/tai vähennetään työntekijöihin kohdistuvia turvallisuusriskejä. Kehitämme olemassa olevien koneiden tai laitteiden toiminnallisuutta mallintamalla ne uudelleen ja parantamalla niiden rakennetta ja/tai toimintaa.

Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon valmistukseen, kuljetukseen ja kokoonpanoon liittyvät seikat. Valitsemme kustannustehokkaat materiaalit ja valmistustavat. Ratkaisujen suunnittelemisessa pyrimme siihen, että valmiin tuotteen kuljettaminen ja asentaminen ovat mahdollisimman yksinkertaisia ja vaivattomia.

Kaikki suunnittelu tehdään 3D -mallinnusta hyödyntäen, ja asiakkaat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen jokaisessa projektin vaiheessa. Käytössämme ovat Vertex G4 ja Solid Works 3D-suunnitteluohjelmat.

Valmistus

Koillis-Teräs Oy valmistaa piirustusten mukaan teräsrakenteita, -osia ja laitteita sekä muita konepajatuotteita. Valmistusvaiheessa käytämme niin omaa konepajan tuotantoa kuin myös alihankintaa. Valmistuksen kustannustehokkuus sekä aikataulutus ovat ratkaisevia tekijöitä tuotantotavan valinnassa. Käsittelemme jokaisen tilauksen omana erillisenä projektinaan, ja seuraamme laatua jokaisessa valmistusvaiheessa. Alustavaa valmistustapasuunnittelua tehdään jo tarjouslaskennan aikana. Asiakkaamme pääsevät katselmoimaan tuotteen/laitteen 3D-mallin ennen valmistusta ja vasta hyväksynnän jälkeen valmistetaan lopullinen tuote.

Kokonaisratkaisut

Koillis-Teräs Oy tarjoaa tuotteiden ja laitteiden valmistusta ideasta toteutukseen. Suunnittelemme ratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa. Valmistamme tarvittavan ratkaisun konepajallamme sekä alihankintaverkostoa hyödyksi käyttäen. Kokonaisratkaisujen tarjonta voi sisältää osavalmistusta varastoon, kenttähuoltoja, asennuspalvelua sekä kuljetusta, jolloin toimitusaikataulu nopeutuu huomattavasti.

Konepajapalvelut

Palvelemme asiakkaita usein kiiretilanteissa eli silloin, kun jotain on rikki tai rikkoontumassa. Palvelulupaukseemme perustuen luomme asiakaskohtaisia palvelutuotteita, jotka takaavat asiakkaille priorisoidun aikataulun palvelua tarvittaessa. Koillis-Teräs Oy tarjoaa hitsaus-, koneistus- ja levytyöstöpalveluita sekä niihin liittyviä mekaanisia, sähköisiä ja hydraulisia kokoonpanoja niin yksityisille kuin teollisuuteen. Itä-Lapin kokeneimmat metallialan ammattilaiset palvelevat asiakkaitamme ammattitaidolla. Hitsaus- ja korjaustyöt suoritetaan isossa lämpimässä hallissa. Hydrauliikkaosien korjaus ja valmistus kuuluvat myös osaamisalueeseemme.

Myymme metallia. Toimipisteestämme löytyy kattava valikoima eri profiileja, ja erikoistarpeet huomioidaan tilaamalla tarvittavat materiaalit valtakunnallisen päämiehemme valikoimista. TERVETULOA KAUPOILLE!